Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΟΙΚΟ ENERGY ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. | ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ | ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


 

ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ
Η εταιρεία OIKO ENERGY παρέχει τη δυνατότητα έκδοσης οικοδομικών αδειών και αδειών μικρής κλίμακας για οποιαδήποτε νέα κατασκευή ή επισκευή. Αναλυτικότερα, αναλαμβάνουμε την έκδοση οικοδομικών αδειών και την επίβλεψη κάθε είδους κτιρίου, κατοικιών, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων, καθώς επίσης την έκδοση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων.
Αναλαμβάνουμε την έκδοση αδειών λειτουργίας για κάθε είδους επιχείρηση, ενημερώνοντας τον επαγγελματία για τις προδιαγραφές που υποχρεούται να πληροί, ώστε να είναι σύννομος με την κείμενη νομοθεσία. Εκπονούμε αρχιτεκτονικές, στατικές, μηχανολογικές και οποιεσδήποτε άλλες μελέτες προαπαιτούνται για να είναι εφικτή η αδειοδότηση της επιχείρησης.


ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ
Η εταιρία μας αναλαμβάνει την τακτοποίηση και νομιμοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών με την ισχύουσα νομοθεσία, υποδεικνύοντας τον καλύτερο τρόπο για τα ελάχιστα πρόστιμα και τις περισσότερες δόσεις καθώς και βεβαιώσεις μηχανικού οι οποίες είναι απαραίτητες για την μεταβίβαση των ακινήτων. Το τεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει τον υπολογισμό του προστίμου, τη λεπτομερή αποτύπωση αυθαιρεσιών και την άμεση χορήγηση πλήρους φακέλου του ακινήτου, δίνοντας έτσι στον ιδιοκτήτη το δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
Από 1/01/2012 για οποιαδήποτε πράξη μίσθωσης ή μεταβίβασης ακινήτου, είναι υποχρεωτικό από το νόμο να υπάρχει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου (Π.Ε.Α). Η OIKO ENERGY αναλαμβάνει τη διαδικασία αυτή μέσα από μια σειρά απαραίτητων ενεργειών:
Εξειδικευμένος μηχανικός διενεργεί λεπτομερή αυτοψία στο ακίνητό σας και εκτιμώντας τη συμπεριφορά του όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας, το κατατάσσει στην αντίστοιχη ενεργειακή κλάση.
Πραγματοποιείται η έκδοση του (Π.Ε.Α.)
Προτείνονται ενέργειες με στόχο την εύρεση των βέλτιστων δυνατών λύσεων ώστε να βελτιωθεί ενεργειακά το κτίριο.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΟΥ

Σκοπός της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου/ Αυτοτελούς Διηρημένης Ιδιοκτησίας είναι η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης του κτιρίου ή της διηρημένης ιδιοκτησίας, αντιστοίχως, και των αδειών τους, καθώς και η παρακολούθηση και ο έλεγχος των μεταβολών τους, κατά τη διάρκεια του χρόνου ζωής τους.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε το πιστοποιητικο ηλεκτρονικης ταυτοτητας κτιρίου άμεσα . Ολα τα δικαιολογητικα για την διεκπεραίωση του πιστοποιητικού, επειδή αφορούν σχέδια, άδειες , τακτοποιήσεις και άλλα , θα χαρούμε πολύ να τακτοποιήσουμε τον φάκελο σας. Μερικοί ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν ελλιπή έως καθόλου σχέδια λόγω της παλαιότητας του κτιρίου, σχέδια που μπορούν να βρεθούν στις πολεοδομίες της Ελλάδας. 

 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.